Bohéme Grape

PÅ LAGER

Kort linkjole med V-hals i sesong-fargen grape

Kvalitet: 90% lin 10% polyamid

Boheme krinkler kvalitetsvin - informasjon
Boheme har i 30 år produsert en fantastisk spesiell krinklet lin kvalitet som er utrolig sterk og behagelig. Produksjonsmetoden er følgende:

  1. Kvaliteten er 90% lin og 10% polyamid. Vi vever inn 10% polyamid fordi det gir plagget en vesentlig bedre styrke. Det kan brukes mye, mye lengre enn en 100% flat lin. Bare det er en stor miljøgevinst. Dette er ingen bruk og kast kvalitet.
  2. Med innvevd 10% polyamid gir dette en krinklet effekt, som gjør at plagget også blir tøyelig og mer behagelig.
  3. Boheme lin klippes i rå metervare, syes og så krympes og farges inn i 90 grader i 7 timer. Dette gjør at plagget er ferdig krympet og kan da bare kastes i vaskemaskin i 30 grader og er ferdig til bruk. Hvorfor Boheme farger inn i 90 grader i 7 timer: det er fordi det gir en reaktiv innfarging som holder fargen mye lenger. Farger man inn i lavere temperatur og kortere tid på lin kvaliteter, vil plagget lettere miste farge. En lengre prosess koster selvfølgelig mer, men man får et produkt som holder. Bruk selvfølgelig vaskemiddel som passer til naturfiber.
  4. Alle plagg av Boheme krinkle lin kvalitet er sydd med dobbel søm som forsterker plagget og gir det et røffere utseende.
  5. Boheme krinkle lin hånddampes og strykes ikke. Damp gjerne med vanlig strykejern.
  6. Boheme krinkel lin produseres i Europa, og har kort transport tid/distanse for bedre miljø.

Boheme krinkle lin - Value for money!B11738 038 Grape